1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-12-2013 17:26

Να τριτώσει τις νίκες η Παναχαϊκή, νέα αρχή για τον ΠΑΟΚ,

Με τον αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και του ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή (8/12, 19.00) στο γυμναστήριο της Αγυιάς στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.
Η ομάδα της Πάτρας προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Άρη με 3-0 στη Θεσσαλονίκη. Έχει μέχρι στιγμής δύο εντός έδρας νίκες σε 8 αγώνες και μάλιστα επί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και θέλει να τις... τριτώσει ώστε να πάρει πολύτιμους βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία. Η Παναχαϊκή δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ωστόσο, αναμένεται αλλαγή στη θέση του πασαδόρου με τον Γιάννη Λιβαθηνό να αγωνίζεται βασικός διότι στον Νίκο Αγγελόπουλο δόθηκε άδεια από τη διοίκηση.

Με Γιαμμακίδη στο τιμόνι

Και ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για βαθμούς καθώς οι δύο αλλαγές προπονητών και οι βαθμολογικές απώλειες κινδυνεύουν να βγάλουν την ομάδα εκτός των αρχικών στόχων. Το εντυπωσιακό είναι πως ο ΠΑΟΚ πηγαίνει καλά εκτός έδρας καθώς έχει σημειώσει τις τρεις από τις τέσσερις νίκες του. Επίσης, για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα θα καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής ο Αριστείδης Γιαμακίδης όπως είχε συμβεί και τον περασμένο Φεβρουάριο όταν από την ομάδα είχε παραιτηθεί ο Γιάννης Μέλκας μέχρει να έρθει ο Στέλιος Καζάζης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ