1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2013 18:51

Κανέλλος:«Αυτό που μας νοιάζει είναι να νικήσουμε εμείς»

Στον Παμβοχαϊκό τέσσερις παίκτες έχουν φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ο λόγος για τον Παύλο Κουζούνη, για τον Νίκο Καραγιάννη, για τον Γιάννη Μάρκου και για τον Μάκη Κανέλλο. Ο τελευταίος έχει μέχρι στιγμής τον τίτλο του πλέον σταθερού παίκτη στις επτά πρώτες αγωνιστικής από πλευράς Παμβοχαϊκού και παραδέχεται πως το έργο της ομάδας του θα είναι δύσκολο:
«Οι πιθανότητες νίκης δεν είναι με το μέρος μας. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αν και μέχρι τώρα δεν δείχνει σταθερότητα. Θεωρώ πως είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα από τη δική μου ομάδα αλλά μπορώ να πω πως κι εμείς έχουμε αλλάξει ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι μας και έχουμε γίνει πιο ανταγωνιστικοί. Ο Καζάζης έχει αλλάξει όλο τον τρόπο προπόνησης αλλά και της τακτικής. Επίσης έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Όπως φάνηκε στα ματς με Αιγίνιο και Κηφισιά ο Καζάζης περιμένει και από τους 12 παίκτες να δώσουν το 100% κι αυτό βοηθάει όλα τα παιδιά. Το ότι ο Ολυμπιακός έχασε από την Παναχαϊκή δε μας λέει κάτι. Αυτό που μας νοιάζει είναι να νικήσουμε κι εμείς. Για την προσωπική μου απόδοση δεν θέλω να μιλήσω. Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και μακάρι να κάνουμε κάτι θετικό με τον Ολυμπιακό»,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ