1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2013 17:14

Νίκος Ρουμελιώτης:«Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Άρη»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» παραχώρησε ο Νίκος Ρουμελιώτης, ο οποίος αναφέρεται στο προσεχές παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Άρη, καθώς και το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Νίκο Αγγελόπουλο.

«Τώρα το μόνο που μας απασχολεί είναι το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αρη. Θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα και εκεί έχουμε στρέψει αποκλειστικά την προσοχή μας».

-Υπάρχει θέμα με τον Νίκο Αγγελόπουλο;
«Και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Είναι επιλογή μας και έχουν δρομολογηθεί όλες οι πληρωμές σε παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό, κάποιοι έχουν πληρωθεί και κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν. Είναι γνωστό σε όλους τι ισχύει. Ολα είναι τακτοποιημένα και για αυτό για ακόμη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους χορηγούς και όλους όσοι είναι κοντά μας και στηρίζουν την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής. Ομως επαναλαμβάνω αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη και όχι οτιδήποτε άλλο».
 
-Μπορεί η Παναχαϊκή να νικήσει τον Αρη;
«Βεβαίως και μπορεί. Αφού νικήσαμε τον Ολυμπιακό μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά από την άλλη μην ξεχνάμε ότι χάσαμε και από την Νίκη Αιγινίου. Αν λοιπόν δεν έχουμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας και η σκέψη μας ταξιδεύει αλλού, μπορεί να χάσουμε και εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Και μιας και ο λόγος για την ομάδα του Αρη, μου οφείλει 30.000 ευρώ, δυόμιση χρόνια τώρα, είμαστε στα δικαστήρια και έχω σε προσωπικό επίπεδο μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη».
 
Πηγή: pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ