1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2013 15:54

Αγγελόπουλος:«Το βραβείο είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς»

Για την ανάδειξη του ως MVP της 7ης αγωνιστικής μίλησε ο Νίκος Αγγελόπουλος στο pelop.gr.
«Προσωπικά αποτελεί μεγάλη τιμή, δικαίωση και επιβράβευση η ανάδειξη μου σε MVP, αλλά πιστεύω ότι αυτό το βραβείο είναι προϊόν συνολικής δουλειάς μιας ομάδας» δήλωσε ο Νίκος Αγγελόπουλος.
 
-Περιμένες την νίκη επί του Ολυμπιακού;
«Και εγώ και η ομάδα παίξαμε για την νίκη. Το αποτέλεσμα ήταν έκπληξη για πολλούς γιατί Παναχαϊκή και Ολυμπιακός είναι ομάδες με διαφορετικούς στόχους, μπάτζετ και βαθμολογική συγκομιδή. Εγώ πάντως μπήκα στο παρκέ με περισσότερο πάθος για την νίκη και ίσως ήταν και αυτός ένας λόγος που αναδείχτηκε ΜVP».
 
-Ο στόχος στο επόμενο παιχνίδι με τον Αρη;
«Με αντίστοιχη εμφάνιση όπως με τον Ολυμπιακό μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Είναι παιχνίδι που και εμείς και ο Αρης έχουμε να χάσουμε και να κερδίσουμε πολλά».
 
-Είναι καλύτερα να μην έχεις προπονητή τον πατέρα σου;
«Εγώ και ο Αρης διαχειριζόμαστε σωστά την σχέση πατέρα, γιου και ομάδας. Με κάποιους άλλους ίσως να μην συνέβαινε το ίδιο. Πάντως εγώ όποιος και να είναι προπονητής οφείλω και αυτό κάνω, να προσπαθώ να δίνω το 100% για το καλό της ομάδας».
 
-Υπάρχει κάποιο θέμα με την διοίκηση της Παναχαϊκής γιατί στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο...
«Σε επαγγελματικό επίπεδο όχι, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Αν η ερώτηση αφορά στο οικονομικό θα πω ότι υπάρχει στο πρόσωπό μου μια καθυστέρηση, ζήτησα να μάθω γιατί συνέβη και η απάντηση που πήρα δεν με ικανοποίησε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ