1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2013 21:45

Λυκούδης: «Παίξαμε τόσο καλά που... τους αιφνιδιάσαμε»

Πέρα από την επιτυχία της Παναχαϊκής, ο Γιώργος Λυκούδης έχει άλλον ένα λόγο για να είναι ικανποιημένος. Ο Ελληνας τεχνικός σημείωσε την πρώτη του νίκη επί του Ολυμπιακού μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Η προηγούμενη ήταν το 2002 όταν ήταν προπονητής στον Άρη και είχε νικήσει τον Ολυμπιακό του Ρίτσι 3-2 σετ και τον είχε αποκλείσει από το φάιναλ-4 του Κυπέλλου.
«Το παρελθόν είναι για να το θυμόμαστε και το παρόν για να το ζούμε...», είπε ο Λυκούδης και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για την υποδειγματική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Όπως είχα πει και πριν τον αγώνα κάθε ματς είναι η σωτηρία μας. Παίξαμε τόσο καλά που αιφνιδιάσαμε τον Ολυμπιακό. Εμείς είχαμε πολλά νεύρα στο 2ο και 3ο σετ σετ. Τους παίκτες της Παναχαϊκής δεν τους γνώριζα. Οι πιο φορμαρισμένοι παίκτες θα παίζουν βασικοί. Έρχεται ένα ακόμα δύσκολα ματς με τον Άρη. Κάθε ματς είναι τελικός για τη σωτηρία».

«Κάναμε κάτι μεγάλο»

Ο Κώστας Βασιλάκος που το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μίλωνα και ήταν η αποκάλυψη του σημερινού αγώνα στη θέση του Στάθη Ντονά δήλωσε: «Δουλεύω στις προπονήσεις και περιμένω την εντολή του προπονητή. Κάναμε κάτι μεγάλο σήμερα. Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος και δείξαμε πως αξίζουμε να είμαστε στην Α1. Ευχαριστώ τον κύριο Αγγελόπουλο που με έφερε στην ομάδα αλλά και τον κύριο Λυκούδη που με εμπιστεύηκε. Σημασία δεν έχει η προσωπική μου εμφάνιση αλλά η απόδοση της ομάδας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ