1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2013 17:28

Λεώνης: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλέκος Λεώνης, στον δεύτερο αγωώνα του στον πάγκο, επεσήμανε τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα κλασικό ντέρμπι απέναντι στον Άρη
«Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν τι είναι ένα ντέρμπι μεταξύ Άρη -ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά σε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Πάντα ένα παιχνίδι Άρης -ΠΑΟΚ έχει ιδιαιτερότητες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να λύσουμε μόνο τα αγωνιστικά μας προβλήματα».

1 σχόλιο

  • Comment Link Θεσσαλονικη 05-Ρωμη 06-Πραγα 09 Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 18:11 posted by Θεσσαλονικη 05-Ρωμη 06-Πραγα 09

    Συγνωμη κε Λεωνη αλλα το ντερμπι Αρη- ΠΑΟΚ ειδικα στο βολει δε σημαινει τιποτα ουτε για το αθλημα ουτε για τη Θεσσαλονικη. Ως γνωστο κι εσυ θα επρεπε να το ξερεις καλυτερα απο ολους στη Θεσσαλονικη βολλει σημαινει ΜΟΝΟ Ηρακλης. Οι αλλοι απλα συμπληρωνουν. Μπορει στην εποχη των Τσιργογιαννηδων και των διαχειριστων κυλικειων ο Ηρακλης να βιωνει την απολυτη απαξιωση ομως ολοι γνωριζουν οτι ειναι ακριβως ετσι. Ε οχι και ντερμπι οι εβδομοογδοοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ