1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2013 00:48

Μέλκας: «Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους»

Ευχαριστημένος από τη θέληση των παικτών και βέβαια για τη νίκη απέναντι στον Παμβοχαϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας
«Συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί είχαμε δύσκολη εβδομάδα με την απώλεια του Γιώργου Περσιανλή, το διάστρεμμα του Γκορίδη και την ίωση του Ντελέγκι. Κέρδισε όλη η ομάδα γιατί το ήθελαν πολύ. Έδωσαν την ψυχή τους. Το παιχνίδι ήταν πολύ νευρικό. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη επειδή λόγω της βαθμολογίας υπήρχε μεγάλη πιέση».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Στέλιος Καζάζης:«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιγίνιου. Στο 3ο σετ, παρότι το κερδίσαμε, κάναμε 10 λάθη, τα οποία μας ακολούθησαν στη συνέχεια. Κομβικό σημείο για την αρνητική εξέλιξη που πήρε για μας το ματς, ήταν το γεγονός ότι στο 4ο σετ, μέχρι το 8-6, δεν καταφέραμε να τελειώσουμε 5 κόντρα μπάλες και εκεί ουσιαστικά, ανετράπη η κατάσταση. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στο μπλοκ και απ' αυτό να κερδίζουμε πόντους, που μας έλειψαν σε όλο το παιχνίδι και θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι μας και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια για τον σύλλογο».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ