1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2013 14:37

Εφραιμίδης:«Να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις»

Ο λίμπερο του ΓΣ Λαμίας Νικήτας Εφραιμίδης σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για την ομάδα του.
 «Με βάση τα τελευταία αποτελέσματα υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και ένα αουτσάιντερ αλλά πρακτικά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες και ειδικά οι Έλληνες με έναν πολύ καλό προπονητή όπως ο Λάιος. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά αν θέλουμε να χαμογελάσουμε και αυτή την αγωνιστική. Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κάναμε καλές εμφανίσεις. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να πετύχουμε την 5η συνεχόμενη νίκη μας».

Ο ακραίος της Λαμίας Στράτος Καβαδάς είπε: «Ο Παναθηναϊκός καίγεται για βαθμούς και δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Με βάση την τακτική μας πρέπει να δώσουμε το 100%. Έχουμε βρει ρυθμό αλλά κρατάμε χαμηλά τη μπάλα μέχρι τώρα διότι όλοι αγώνες είναι πολλοί δύσκολοι και πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ