1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2013 22:18

Γιώργος Κλαρούδας:«Δεν είχαμε εναλλακτικές λύσεις»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του από την Λαμία στο κλειστό Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» στην Γλυφάδα:

«Στους αγώνες που δώσαμε στην αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν το αουτσάιντερ και καταφέραμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Σήμερα είχαμε τον τίτλο του φαβορί αλλά η εγώ ήξερα ότι όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά προβλήματα. Μας έλειψε πολύ σήμερα ο Μαντέκας ο οποίος ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει στο κομμάτι της υποδοχής. Δεν είχαμε εναλλακτικές λύσεις. Βελτιώσαμε λίγο την απόδοσή μας στο σετ Νο 3 και Νο 4 αλλά στο τάι-μπρέικ επέστρεψαν τα λάθη στο φιλέ και στην υποδοχή. Μετά το καλό ξεκίνημα αυτή η ήττα μας προσγειώνει λίγο ανώμαλα. Πρέπει να ανασκουμπωθούμε γιατί μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Εκεί θα δείξουμε τις αντοχές μας και τα ψυχικά μας αποθέματα».

Ο ακραίος της ΑΕΚ Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε:

«Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία των σετ που χάσαμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έχουμε μια σταθερή απόδοση. Δεν είναι αυτές οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μας. Μπορούμε, όπως έχουμε δείξει, να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είναι γνωστό ότι είμαστε νέα ομάδα. Χρειάζεται να δέσουμε περισσότερο στη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και σήμερα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Μακάρι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Λυπούμαστε που δεν τον ικανοποιήσαμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ