1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
09-11-2013 23:08

Δημήτρης Καζάζης:«Θα ήταν πιο εύκολη νίκη με λιγότερα λάθη»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας ήταν ο Δημήτρης Καζάζης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως με λιγότερα λάθη θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει πιο εύκολα. 
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα. Ήταν ένα ματς από δύο ομάδες κουρασμένες ομάδες. 
Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στο τρίτο σετ ενώ ξέραμε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ χαλαρώσαμε. Ο αριθμός των λαθών ήταν πολύ μεγάλος. Κάποια δικαιολογεί η κούραση, αν κάναμε 4-5 σε κάθε σετ θα ήταν πιο εύκολη η νίκη».

Ο Νικόλας Σμαραγδής δήλωσε: «Ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Τον πιέσαμε από την αρχή, είχαμε καλή τακτική και πήραμε το παιχνίδι.  Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει κάθε αντίπαλο. Η κούραση είναι μια δικαιολογία, αλλά εμείς δεν κοιτάμε δικαιολογίες. Την κούραση την διαχειριζόμαστε και κοιτάμε να κερδίζουμε τους αγώνες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ