1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2013 13:52

Γιάννης Λιβαθηνός: «Ήρθα για να βοηθήσω την Παναχαΐκή»

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε την Τετάρτη το απόγευμα ο έμπειρος πασαδόρος, Γιάννης Λιβαθηνός. Έπειτα από συζητήσεις που είχε με το Νίκο Ρουμελιώτη, ο έμπειρος αθλητής αποφάσισε να επιστρέψει στην Πάτρα (έχει κάνει και αίτηση για να πάρει απόσπαση με τη δουλειά του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα) και να φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα.


Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: « Μίλησα με το Νίκο και αποφασίσαμε να έρθω να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Παναχαϊκή. Δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός , ήρθα απλά να βοηθήσω για να μπορέσει η Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Το περιβάλλον σίγουρα είναι γνώριμο για τον πατρινό πασαδόρο οποίος στο παρελθόν έχει βρεθεί συμπαίκτης με πολλούς από τους παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται φέτος στην Παναχαϊκή: «Τους περισσότερους αθλητές του ξέρω και έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πλέον εάν όλα πάνε καλά θα βρίσκομαι μόνιμα στην Πάτρα καθώς έχω καταθέσει αίτηση απόσπασης με τη δουλειά. Εύχομαι να Ελπίζω να πάνε όλα καλά, πλέον θα βρίσκομαι μόνιμα στην Πάτρα από τη στιγμή που έχω καταθέσει ήδη αίτηση απόσπασης  και να έχουμε την υγεία μας και να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Πηγή: achaiasports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ