1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
04-11-2013 21:58

Κλαρούδας:«Ναι, η διαιτησία έπαιξε ρόλο»

Αιχμές κατά της διατησίας άφησε ο Γιώργος Κλαρούδας μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1. Ο προπονητής της Ένωσης, αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τον συνεχάρη. 

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όταν πήγε στον πόντο, η Αλεξανδρούπολη έπαιζε με... οχτώ παίκτες. Κάθε φορά που πλησιάζαμε κάτι συνέβαινε με το δεύτερο διαιτητή. Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ναι, η διαιτησία έπαιξε ρόλο. Εμείς έπρεπε να παρουσιαστούμε πιο καλοί. Ήμασταν πολύ νευρικοί. Γενικά δεν ήταν τόσο καλό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη του. Θα δουλέψουμε στα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε». 

Ο ακραίος της ΑΕΚ, Γιάννης Μαντέκας από την πλευρά του δήλωσε: «Καταφέραμε και χάσαμε... Δεν θα σταθώ στη διαιτησία, αν και έκανε λάθη. Ο Εθνικός έπαιξε απλό βόλεϊ και κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Είχαμε καλή υποδοχή, αλλά δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες μπάλες. Πιεζόμασταν από μόνοι μας και χάσαμε το παιχνίδι»

8 σχόλια

  • Comment Link volley Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 14:25 posted by volley

    Ο Κλαρούδας ας κοιτάει τα δικά του λάθη κι ας αφήσει τις δηλώσεις για τους διαιτητές. Το τρίτο σετ ο ίδιος το έχασε. Έτσι δεν δίνει ούτε καλό παράδειγμα στους παίκτες του που διαμαρτύρονται συνέχεια κι έχουν το σύνδρομο του κατατρεγμένου, ούτε πρόκειται να βελτιώσει την ομάδα του. Όσο για το αν νομίζει ότι έτσι θα κερδίσει ευνοϊκές διαιτησίες στη συνέχεια, καλά κρασιά...

  • Comment Link Κ. Π. Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 23:08 posted by Κ. Π.

    Μήπως θα υποδείξει και ποιους διαιτητές θέλει ο Κλαρούδας;;; Πλάκα μας κάνει; Δεν κοιτάει που οι αλλαγές του ήταν για τ'ανάθεμα, το στήσιμο δεν ήταν αντάξιο του Εθνικού (που κέρδισε με τσαμπουκά και όχι με τους διαιτητές) και το μόνο που βρήκε να πει πως έφταιγε ο 2ος διαιτητής; Τραγικός και λίγος.

  • Comment Link pas Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 23:05 posted by pas

    Ρε παιδια και ρολο να παιξε και να μην επαιξε ειναι αστειο να λεμε ενα λαθος στο βολλευ δεν μπορει ν αλλαξει ισσοροπιες,οποιος εχει παιξει ξερει.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
    protopore μαλλον δεν εχεις επαφη απλα για να πικαρεις μπηκες καλως η κακως ομως η ΑΕΚ ειναι παλι καλη ομαδα κι ας εχασε.Μην τρολλαρετε εδω για τα απωθημενα σας.Τελικα ειχε δικιο καποιοος το θεμα ΑΕΚ πουλαει πιο πολυ απο ολα

  • Comment Link Volleakias Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 22:33 posted by Volleakias

    Γιατι δεν πηγαν 2 διαιτητες απο Θεσσαλονικη;Γιατι...;

  • Comment Link petros-depeche Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 21:33 posted by petros-depeche

    καλησπερα σας.

    οντως ο εθνικος ειναι αρκετα καλη ομαδα.
    και χωρις να εχω δει τον αγωνα πιστευω οτι κερδισε δικαια(ειδα τον εθνικο με τον παμβοχαικο).
    παντως αγαπητε φιλε ,ορισμενες φορες εστω και ενα λαθος ,ειναι αρκετο για να αλλαξουν οι ισορροπιες ενος αγωνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ