1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-11-2013 23:11

Αρσενιάδης: «Μεγάλη υπόθεση...»

Η Κηφισιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Αρσενιάδης, δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος, καθώς είδε στο γήπεδο αυτά που βλέπει στην προπόνηση.
«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, όχι τόσο για την απόδοση τους όσο για την προσπάθεια τους στην προπόνηση και την όρεξη που δείχνουν. Είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζεις τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, και ειδικά όταν είναι πλήρης. Αυτό που είδατε σήμερα, το βλέπουμε και στην προπόνηση.

Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος, αφού οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις δεν είχαν μετακίνηση. Εγώ φοβόμουν το αντίθετο, ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ρυθμό λόγω των δυνατών παιχνιδιών, φοβόμουν την αντίδραση του σε όλο το παιχνίδι. Φοβόμουν τις δυνατότητες που έχει ο Ολυμπιακός, αλλά η ομάδα μας έδειξε μία εκπληκτική σταθερότητα και διάρκεια, και πολλή ενέργεια σε όλους τους τομείς, πράγμα που με χαροποιεί σε μεγάλο βαθμό.

Μεσα στη βδομάδα βάλαμε κι εμείς ένα δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το παιχνίδι με τις βασικές ομάδες στην ουσία έληξε 1-1. Η ΑΕΚ έχει χτιστεί για υψηλότερα πράγματα από εμάς. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ