1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-10-2013 00:36

Καζάζης: «Μια μέτρια εμφάνιση πριν την... καλή» (video)

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να παρεβρεθεί στον αγώνα της Τετάρτης στο Ρέντη έκανε ο Δημήτρης Καζάζης. Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε τη σημαντικότητα της παρουσίας των οπαδών  και υποσχέθηκε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Μπελογκόριε

«Στην αρχή μπήκαμε αρκετά καλά. Στο πρώτο σετ ήμασταν σοβαροί. Μετά θεωρώ ότι το μυαλό εφυγε. Ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας, ίσως το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι της Τετάρτης. Τελικά αυτό που κρατάμε είναι η καθαρή νίκη και οι τρεις πόντοι με μέτρια εμφάνιση. Ελπίζω να ισχύει το ρητό ότι πριν από μία μεγάλη εμφάνιση υπάρχει μία μέτρια η κακή. Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ένα παιχνίδι πρόκρισης για εμάς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, και εύχομαι με τη βοήθεια του κόσμου και με την πολύ καλή και οριακή απόδοση μας, να πετύχουμε κάτι καλό. 

Σίγουρα το φαβορί είναι η αντίπαλη ομάδα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε οριακή προς τα πάνω απόδοση, και να ρισκάρουμε ώστε να προκαλέσουμε προβλήματα. Αν έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου, την οποία χρειαζόμαστε όλα μπορούν να γίνουν. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ