1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2013 13:45

Μαντέκας: «Αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα»

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 της Volleyleague συνδυάστηκε με μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παμβοχαϊκού. Ο Γιάννης Μαντέκας μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την επιτυχημένη πρεμέρα τονίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.
«Κάθε αρχή είναι δύσκολη και κάθε πρεμιέρα κρύβει πολλές παγίδες. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, με μια καλή ομάδα και παρόλο που παίξαμε αγχωμένα καταφέραμε να το διαχειριστούμε και να πάρουμε μια επαγγελματική νίκη. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα, μας δίνει δύναμη και ώθηση για πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη γιατί όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα δένει περισσότερο, θα βρει τα πατήματα της και θα παίξει ακόμα καλύτερο βόλεϊ. Εμείς είμαστε προσγειωμένοι και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό βόλεϊ και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε κι έχει πολύ δρόμο μπροστά. Οι νίκες αυτές δεν σημαίνουν πολλά, γιατί οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Παρόλα αυτά μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ