1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2013 00:19

«Από... βδομάδα έτοιμοι»

Ο Γιώργος Ναζίρης και ο Τσέντα Ίλιτς που αγωνίζονται στον Α.Σ.Άρης δήλωσαν μετά την ήττα από τον Γ.Σ.Λαμία με 3-1 σετ στο τουρνουά Νέας Περάμου. Και οι δύο παίκτες τόνισαν ότι στόχος της ομάδας είναι να φανεί έτοιμη στο Λίγκ Καπ
 
Γιώργος Ναζίρης: «Παρ’ όλες τις απουσίες και παρά το γεγονός της κούρασης και των συνεχόμενων αγώνων δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλά. Παίξαμε δυνατά, πρέπει να σκεφτούμε ότι δώσαμε 13 σετ σε τρεις ημέρες με μία αλλαγή. Στο συγκεκριμένο τουρνουά αποκτήσαμε εμπειρίες και εμείς οι παίκτες που ερχόμαστε από πίσω οπότε όποια στιγμή κι αν χρειαστεί μπορούμε να βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αν και με μισή ομάδα δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες. Στόχος μας δεν ήταν να εντυπωσιάσουμε στο τουρνουά της Νέας Περάμου, αλλά να είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα που αρχίζουν οι επίσημοι αγώνες»

Τσέντα Ίλιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις γιατί παρά τις απουσίες σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Σε μεγάλο βαθμό αποδώσαμε αυτά που μπορούμε και είναι σίγουρο ότι όταν η ομάδα θα παραταχτεί πλήρης θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Στόχος μας πλέον οι επίσημοι αγώνες που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ