1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2013 16:17

«Να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι»

Συνέντευξη παραχώρησε ο βοηθός του Αντρέι Κράβαρικ, Μιχάλης Κυριακού στον αρένα 89.4 για την προετοιμασία της ομάδα του Άρη αλλά και για την επιστροφή του προπονητή της ομάδας.

 

Σε τι κατάσταση βρίσκεται το ροστερ της ομάδας;

«Απο τραυματισμούς δεν έχουμε κάτι σοβαρό. Εμάς το πρόβλημα μας ήταν ότι γενικά αργήσαμε να ξεκινήσουμε, λόγω της διαδικασίας των διοικητικών του Άρη. Ξεκινήσαμε λίγο πιο αργά από όλους αλλά σιγά-σιγά μπαίνουμε στην διαδικασία να φτιάξουμε την ομάδα. Με το ροστερ που κάναμε πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα ώστε να μπορεί να παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων. Τα πράγματα στα οποία θα στηριχθούμε είναι η ομαδικότητα και το πάθος για τον αγώνα. Μέχρι στιγμής από ότι φαίνεται τα παιδιά δείχνουν διάθεση αλλά βέβαια είναι καινούργια ομάδα. Ο Ρόλιτς ήρθε χθες οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι λίγο δύσκολο για το πώς θα παρουσιαστούμε» ενώ για τον τραυματισμό του Κυριακίδη: «Πιστεύουμε ότι θα μπει στο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος για το πότε αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα ο Κράβαρικ;

«Ο Αντρέι ξεκινάει αύριο τα παιχνίδια με την Εθνική και ανάλογα πως θα πάνε 26 του μηνός θα είναι εδώ. Το τουρνουά που θα πάμε στη Νέα Πέραμο είναι 27-28-29 του μήνα άρα πιστεύουμε ότι θα προλάβει να είναι και ο Κράβαρικ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ