1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2013 14:58

«Όπλο» της ΕΣΑΠ το μάρκετινγκ για την Βόλεϊ Λιγκ

Στην προσπάθεια για εξεύρεση περισσότερων εσόδων, αξιοποίησης των χορηγών αλλά και των καλύτερων υπηρεσιών προβολής και διαχείρισης των υποστηρικτών των ΤΑΑ συνεδρίασε η Επιτροπή Marketing της ΕΣΑΠ. Έτσι, παράλληλα με τη συνεδρίαση του 99ου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αλλά και τη συνάντηση προπονητών – διαιτητών έγινε στα γραφεία της ΕΣΑΠ και συνάντηση με τους υπεύθυνους marketing των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ.
Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον συντονισμό για την υλοποίηση  παροχών προς τους κεντρικούς χορηγούς της ΕΣΑΠ, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, τις ιδιαιτερότητες των γηπέδων κάθε ομάδας, και γενικότερα θέματα που αφορούν την ενιαία εικόνα των γηπέδων (εισιτήρια, μεικτές ζώνες συνεντεύξεων, λογότυπα χορηγών στις εμφανίσεις ομάδων, διαφημιστικές σημάνσεις στα γήπεδα, κ.α.)

Στην συνάντηση συμμετείχαν ή Μαρία Γιακουβάκη από το Τμήμα Παρακολούθησης Χορηγιών της ΟΠΑΠ και ο Αλέξης Καναβός από τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας του ομίλου FORTHNET GROUP.

Από τα σωματεία έδωσαν το παρόν οι Καλλιμάνης Βασίλης (Παμβοχαϊκός), Αγραπιδάκης Δημήτρης και Γεωργούλιας Θεμιστοκλής (Παναθηναϊκός), Δήμου Τάνια (ΠΑΟΚ), Νικολούζος Κωνσταντίνος και Μανώλης Βαμβακούσης (Φοίνικας Σύρου), Νίκος Νεγιάννης (Εθν. Αλεξανδρούπολης), Τσιλιγκίρη Χριστίνα (Ολυμπιακός), Σωτήρης Κορφιάτης (Παναχαϊκή).

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 05:30 posted by volleyakias

    τι μάρκετινγκ και κουραφέξαλα.Μάρκετινγκ κάνεις εκεί που το προϊόν είναι πιασάρικο και οι χορηγοί ξέρουν ότι δίνοντας τα χρήματά τους θα τα πάρουν πίσω με άλλο τρόπο.Οταν το προϊόν κάθε χρόνο υποβαθμίζεται ποιος χορηγός θα βάλει τα χρήματα του; Το προϊόν λοιπόν της λίγκας είναι πια τόσο υποβαθμισμένο όσο δεν πάει.Η πιο εμπορική και η πιο γνωστή και πετυχημένη ομάδα του ελληνικού βόλει ,ο Ηρακλής δεν είναι πια εδώ.Παλέψτε τώρα με Βόχες,Σύρους,Παναχαικές,Λαμίες,Κηφισιές και Αιγίνια να βρείτε χορηγούς.Πλάκα μας κάνετε ρε; Ποιος σοβαρός θα επενδύσει;Όλοι αυτοί μαζί δεν κόβουν ούτε τα μισά εισιτήρια που έκοβε ο Ηρακλής.Φαγωθήκατε να τον διαλύσετε.Μπράβο σας λοιπόν τα καταφέρατε.Τώρα αρχίζει η δική σας διάλυση.Κάποιοι κατακτάτε τίτλους επειδή δεν υπάρχει ο Ηρακλής γιατί ξέρετε καλά ότι με τον Ηρακλή θα σφίγγατε.Χαρείτε το όσο σας παίρνει γιατί ο Ηρακλής θα επιστρέψει.Και όχι βέβαια με τους απίθανους που λένε ότι τον διοικούν και οι οποίοι είναι το ίδιο καταστροφείς του Ηρακλή με εσάς.Θα επιστρέψει με άλλους, με εκείνους που κάποιοι δε θέλετε ούτε να ακούτε το όνομά τους.Υπομονή.Οταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια λέει ο λαός.Όμως λέει επίσης και το "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του".Για την ώρα χαρείτε το πρωτάθλημά σας μεταξύ συγγενών και φίλων κι αν βρείτε σοβαρούς χορηγούς να μου γράψετε να το μάθω κι εγώ,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ