1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2013 19:56

Φωτογραφίες της Βόλεϊ Λιγκ στο facebook και οι πρώτες ομαδικές

H ΕΣΑΠ εγκαινίασε την δημοσιοποίηση φωτογραφιών μέσω facebook. Μπείτε στην διεύθυνση της Volleyleague ΟΠΑΠ στο facebook και δείτε φωτογραφίες από τα φιλικά του σαββατοκύριακου, αλλά και τη νέα φωτογραφία με τις πρώτες ομαδικές φωτογραφίες του Φοίνικα Σύρου, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ??????????? Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 05:23 posted by ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ???????????

    πού είναι ρε παιδιά οι φωτογραφίες του τέως αυτοκράτορα Ηρακλή.Μήπως ο κος Τσιργογιάννης και τα κολλητάρια του της ΠΑΛΗ μπορούν να μας πουν; Τι έγινε τελείωσε η μνήμη της κάρτας; Τελείωσε το φίλμ; Μήπως ο τέως αυτοκράτορας δεν είναι εδώ; Μήπως ο τέως αυτοκράτορας διαλύεται καθημερινά εξαιτίας όλων αυτών των απιθανων τύπων που μαζεύτηκαν στην Αγίου Δημητρίου; Ακόμα και οι ακαδημίες του συλλόγου που ξεκίνησαν προχθές το Σάββατο φυλλοροούν.Κάθε φετος και χειρότερα. Από τα 400 παιδιά, πέρυσι έφτασαν στα λίγα πάνω από 100 και τώρα κάτω από 100. Οι γονείς έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και παίρνουν τα παιδιά τους άρον άρον.Κι όμως αυτοί στον κόσμο τους.Επιμένουν να λένε ότι σώζουν τον Ηρακλή.Η λογική σηκώνει ψηλά τα χέρια.Το λόγο έχει πια η επιστήμη..........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ