1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2013 14:24

«Να μάθω την ομάδα μου.. μετά τις υπόλοιπες» (video)

Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάςm Κώστας Αρσενιάδης, μίλησε λίγο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος στο volleyleague.gr για την προσπάθεια να ανταγωνιστεί ομάδες με μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

«Πάλι με τον Φοίνικα παίζουμε 1η αγωνιστική όπως και πέρσι. Είχαμε χάσει πέρσι με τον Φοίνικα αλλά άλλη σεζόν φέτος. Κάθε χρονιά, κάθε σεζόν είναι καινούργια. Ειδικά φέτος που η ομάδα είναι τελείως διαφορετκή, δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Πρέπει πρώτα εγώ σαν προπονητής να γνωρίσω την ομάδα μου και μετά να ασχοληθώ και με τις άλλες για να δούμε την ποιότητα και να αξιολογήσουμε το πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να πούμε αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, τα αποτελεσματά μας θα το κρίνουνε».

Το πρώτο φιλικό για την ομάδα της Κηφισιάς, για την κλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και τα σενάρια για μεταγραφή ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Πρώτο φιλικό παίζουμε το Σάββατο(14/9) με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου στην έδρα μας. Όσο αναφορά την κλήρωση μάλλον θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, δείχνει δυναμική. Βλέπω οι περισσότερες ομάδες έχουν ανεβάσει τον προϋπολογισμό, έχουν δυναμώσει. Εμείς δυστυχώς ακολουθήσαμε μια πολύ λιτή μεταγραφική περίοδο και προσπαθούμε πάλι σε πολύ οικονομικα πλαίσια να χτίσουμε μια αξιόλογη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό και για την διοίκηση που μπορεί και ανταπεξέλθεται έστω και σε αυτά τα δεδομένα γιατί όπως ξέρουμε η κρίση είναι μεγάλη στην χώρα μας. Έχοντας ως αβαντάζ την καλή περσινή χρονιά και διοικητική γιατί πήγανε καλά τα νούμερα, προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες με υψηλότερα οικονομικά. Για κάποια μεταγραφή δεν ξέρω ακόμα, υπάρχει θέση και είναι απόφαση της διοίκησης αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ