1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-12-2012 23:32

«Αυτό που παίζουμε δεν είναι βόλεϊ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, εμφανίστηκε ο προπονητής του Μίλωνα, Χρήστος Ντόζης, μετά τη νέα ήττα από τον Ηρακλή.
«Τίποτα δεν πήγε καλά, αφού είχαμε όπως είδανε όλοι χάλια υποδοχή, Αυτό που παίζουμε δεν είναι βόλεϊ. Είχαμε απουσίες με πιο βασική και επώδυνη αυτή του Δαρίδη, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν έχουμε επίσης τον παίκτη που θα τελειώνει τις μπάλες, αλλά αυτοί είμαστε θα δουλέψουμε και θα διορθωθούμε όμως πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», ήταν το σχόλιο του ενώ αναφερόμενος στο φινάλε του γ' σετ είπε: «Δεν έφτασε ούτε μισή μπάλα στον πασαδόρο για να γίνει μια σωστή επίθεση και είχαμε συνεχόμενα άουτ. Δεν έχουμε ψυχολογία...»
Διαβάστηκε 880 φορές

Σχετικά άρθρα

  • A2 ανδρών: Ο Χρήστος Ντόζης υποδέχεται τον Μίλωνα στη... Σάμο
    Δύο σημαντικα παιχνίδια περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική του 'Α ομίλου Α2 ανδρών. Αρχικά εχουμε Πελοποννησιακό ντέρμπι,οπου ο τέταρτος Αιγιαλέων υποδέχεται την αήττητη και πρωτοπόρο Καλαματα 80 που ειναι μόνη πρώτη στην κορυφή.
  • Ενημέρωση της Ε.Ο.ΠΕ. στους καθηγητές Φ.Α. δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
    Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης βρέθηκαν στο 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου και έκαναν ενημέρωση στους καθηγητές φυσικής αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Β' Αθηνών.
  • «Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου»
    Τον κόσμο της Λαμίας στο γήπεδο κάλεσε ο Σλοβένος, Άλαν Κόμελ, πριν από την εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον ουραγό και υποβιβασμένο Μίλωνα για την τελευταία αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ.
  • Μουστακίδης: «Τελείωσε το ματς χωρίς εκπλήξεις»
    Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θανάσης Μουστακίδης, αλλά και ο τεχνικός του Μίλωνα, Χρήστος Ντόζης μίλησαν για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο volleyleague.gr.
  • «Η ...αρρυθμία του Μπέμε» που «δεν κόλλησε ποτέ με την ομάδα»
    Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Πάτρας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Φοίνικα Σύρου με τον Μίλωνα και τη νίκη της ομάδας του. Ο Ελληνας τεχνικός παράλληλα άφησε υπονοούμενα σχετικά με την συνέχεια της συνεργασίας με τον Μπέμε.
Περισσότερα από την κατηγορία: Τιμάει τον Θανάση Πανούσο ο Μίλωνας »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ