1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2014 15:55

Τουρνουά αλληλεγγύης από τον Μίλωνα

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Αθλητισμός και οι άνθρωποί του πρέπει να στηρίζουν την κοινωνία, να βάζουν "πλάτη" στα δύσκολα και να βοηθούν για να ζούμε καλύτερα.
Το Σάββατο 12 Απριλίου, η ακαδημία volleyball του ΑΟΝΣ «ο ΜΙΛΩΝ» διοργανώνει τουρνουά mini volley με την ονομασία «Τουρνουά Αλληλεγγύης», και σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό ιατρείο/φαρμακείο Αλληλεγγύης της Ν. Σμύρνης. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες των Νέων Βύρωνα, της Ίριδας Νέας Σμύρνης και του Πορφύρα Πειραιά.

Εκτός λοιπόν από τους αγώνες volley που θα παίξουμε, θα συγκεντρώσουμε ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, λάδι και άλλα τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και φάρμακα, τα οποία θα παραδώσουμε στις προαναφερθείσες δομές.

Καλούμε αθλητές και αθλήτριες, γονείς και φιλάθλους, να ενισχύσουμε και να διαδώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αυτή την πρωτοβουλία και το Σάββατο του Λαζάρου να συναντηθούμε στο μεγάλο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα.

Σας περιμένουμε

ΑΟΝΣ «ο ΜΙΛΩΝ»

Ακαδημία Volleyball
Διαβάστηκε 550 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ