1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-09-2013 19:16

Ο ΠΑΟΚ ντύνεται με Errea

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Με την ιταλική φίρμα Errea θα ντύνεται ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.
«Tο ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιταλική εταιρία αθλητικών ειδών ERREA για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 της οποίας αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρία Volleystore.

Ήδη από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ έχει γίνει η παραγγελία επίσημων εμφανίσεων της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως επίσης και η παραγγελία όλων των ρούχων και αξεσουάρ που θα καλύψουν τις ανάγκες της ομάδος μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Λόγω και των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας στο CEV Cup η διοίκηση του ΠΑΟΚ προχώρησε στην επιλογή τριών διαφορετικών εμφανίσεων (αγωνιστικών στολών), εκ των οποίων, η μία εμφάνιση θα είναι με ριγέ φανέλα, που αρέσει στους φίλους της ομάδας μας.

Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον κ.Σπύρο Γκολίτση , αποκλειστικό εκπρόσωπο της ιταλικής εταιρίας ERREA για την άψογη συνεργασία του στην επίτευξη της παραπάνω συμφωνίας».

Διαβάστηκε 995 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ