1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-08-2013 18:49

Η άτυπη πρώτη του ΠΑΟΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Κοσμοσυρροή στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, όπου βρέθηκαν τελικά έξι από τους παίκτες της ομάδας του Δικέφαλου.

Βέβαια, άπαντες αποχώρησαν χωρίς να έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους (είτε επρόκειτο για ανανέωση, είτε για νεομεταγραφέντες), αλλά γι’ αυτό δεν ευθύνεται ο ΠΑΟΚ.

Η ΕΣΑΠ δεν έχει αποστείλει ακόμη τα νέα έντυπα συμβολαίων που αφορούν την περίοδο 2013-2014 (εκ παραδρομής αναφέραμε χθες ότι κάτι τέτοιο είχε συμβεί) κάτι που λογικά θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, υπάρχουν κάποιοι όροι που αναφέρονται στα συμβόλαιο με τους οποίους δεν συμφωνεί ο ΠΑΣΑΠ (το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών) και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο για τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον το συγκεκριμένο θέμα είναι τυπικό.

Η ουσία είναι βέβαια ότι οι Μπαμπαλιούτας, Νικηφορίδης, Παντακίδης, Πιπέργιας, Χαραλαμπίδης, Παλέντζας βρέθηκαν στα γραφεία του ΑΣ και με εξαίρεση τον ‘Πάντα’ είχαν και την πρώτη τους γνωριμία με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Γιώργο Ανδρέου ο οποίος τους υποδέχθηκε και τους ευχήθηκε καλή χρονιά…

Και μπορεί οι ασπρόμαυροι να μην υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, ωστόσο πήραν τις προκαταβολές για τη συνεργασία τους με τον κ. Ανδρέου να ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους την ερχόμενη Τρίτη, καθώς το απόγευμα αναχώρησε για το εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους (θα απουσιάσει από την πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα).

Η χθεσινή παρουσία του Λάμπη Μπαμπαλιούτα στα γραφεία του ΑΣ ήταν κι η πρώτη ανεπίσημη επιβεβαίωση της μεταγραφής του πολύπειρου άσου (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από το ασπρόμαυρο ΤΑΑ), ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από μια πενταετία και στη φωτογραφία με τους Στέλιο Νικηφορίδη, Γιάννη Παντακίδη.

Τόσο ο Μπαμπαλιούτας όσο κι οι υπόλοιποι θα απολαύσουν το τελευταίο κομμάτι των διακοπών τους, ενώ την ίδια ώρα ο Στέλιος Καζάζης ετοιμάζει τις… βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη όπου έχει να επιλύσει τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το προπονητικό τιμ, αλλά και την προετοιμασία γενικότερα, καθώς όπως έχουμε αναφέρει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να απαντήσει και σε κάποιες προτάσεις που έχει για να συμμετάσχει σε τουρνουά.

Η μία έχει να κάνει με την Πορταριά και το τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός κι άλλη από το τουρνουά στο Κλάντοβο της Σερβίας.

Από κει και πέρα οι ασπρόμαυροι είναι σε επαφές με διάφορα γήπεδα (ο κ. Καζάζης έχει ζητήσει γήπεδο με χόρτο για το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων), ενώ χθες ο Σίμο Ντάμποβιτς ενημέρωσε ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο.

πηγη paokplanet.gr
Διαβάστηκε 1074 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ