1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2018 22:48

Ρίτσι: «Μετράει περισσότερο η εμφάνιση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι εμφανιστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και τη δεύτερη νίκη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου για τα ημιτελικά της Volley League
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που μέτραγε περισσότερο η εμφάνιση από τη νίκη. Μετράει και στην ψυχολογία. Στον προηγούμενο αγώνα δώσαμε την αίσθηση πως ο Φοίνικας θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό απέναντί μας. Σήμερα όμως παίξαμε συγκεντρωμένα και δεν τους επιτρέψαμε να βρουν ρυθμό. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην άμυνα και μας βγήκαν. Πάντα υπάρχει περίπτωση να χάσεις αν ο αντίπαλος παίξει μία καλή άμυνα. Σήμερα πιστεύω παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη».


Αν ηταν το καλύτερο ματς του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω οτι παίξαμε καλά με καθαρό μυαλό αλλά θεωρώ ότι έχουμε παίξει και καλύτερα ματς. Ήταν από τα καλά μας παιχνίδια αλλά έχουμε παίξει και στην Ευρώπη καλά. Δεν το ξεχωρίζω αυτό το ματς από τα υπόλοιπα. Μια ομάδα είναι δυνατή όταν κερδίζει ακόμη κι αν δεν παίζει καλά. Κάποιες φορές παίξαμε λιγότερο καλά και χάσαμε. Θα γίνουμε δυνατοί όταν κερδίζουμε ακόμη κι αν δεν παίζουμε καλά».
Διαβάστηκε 539 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ