1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2018 21:35

Ρίτσι: «Να είμαστε έτοιμοι στα κρίσιμα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε για την εύκολη νίκη επί του Εθνικού Πειραιώς για τα προημιτελικά της Volley League:

«Ακόμα δεν έχουμε μπει στο ρυθμό αυτών των αγώνων. Ο μεγάλος στόχος είναι ακόμα μακριά. Αισθανθήκαμε καλά σήμερα. Κερδίσαμε εύκολα το πρώτο σετ.  Μετά χαλαρώσαμε για λίγο αλλά επανήλθαμε σε καλό ρυθμό. Θα πάμε στην έδρα του Εθνικού με στόχο να τελειώσουμε αυτή την πρώτη σειρά των αγώνων. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα κρίσιμα ματς. Εμείς δουλεύουμε αρκετά καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα με τον Ηρακλή που και εκεί πήγαμε καλά. Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε διαφορετικά. Αυτό θα κάνουμε και στην έδρα του Εθνικού. Όλους αυτούς τους μήνες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει αγώνα, εμείς χάσαμε, έχουμε μια ιδέα ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά ματς απέναντι τους. Θα έχουμε έξι αγώνες εναντίον του Ολυμπιακού. Αν κερδίσουμε τους τέσσερις θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Διαβάστηκε 922 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ