1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2018 03:07

Ρούσο: «Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, έχουμε ελπίδες με Φριντσχάφεν»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο β΄προπονητής του ΠΑΟΚ Φραντζέσκο Ρούσο δήλωσε για τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή:

«Δεν είχαμε προβλήματα και με εξαίρεση το 3ο σετ ήταν ένα ήρεμο παιχνίδι. Ο Ουσίκοφ ήρθε εδώ πριν δυο εβδομάδες. Έκανε κάποιες προπονήσεις μαζί μας και έχει πιθανότητες να παίξει. Η Φριντσχάφεν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που δεν κάνει λάθη, έχουμε ελπίδες για να τα καταφέρουμε εάν παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Παπαδόπουλος που κόντρα στην Παναχαϊκή αγωνίστηκε κεντρικός δήλωσε: «Κλείσαμε χωρίς απώλειες τον αγώνα με την Παναχαϊκή κι ελπίζω από εδώ και πέρα να κλείσει αυτός ο κύκλος τραυματισμών που είχαμε. Ο αγώνας φάνταζε εύκολος αλλά δεν ήταν. Στο τέλος έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για να παίξουμε καλύτερα. Στη συνέχεια δείξαμε σοβαρότητα και βγάλαμε την ποιότητα μας για να πάρουμε το παιχνίδι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Παναχαϊκή.

Για τον ΠΑΟΚ ξεκινάει απαιτητική περίοδος με δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Με την έλευση του Ουσίκοφ τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και οι ρόλοι των παικτών θα είναι συγκεκριμένοι. Ερχεται ο αγώνας με την Φριντρισχάφεν του Πρωτοψάλτη. Χαίρομαι για τον κάθε Έλληνα που μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο Θανάσης έχει βρει το περιβάλλον που του αρέσει. Μακάρι εδώ σε λίγες ημέρες να τους σταματήσουμε».

Διαβάστηκε 826 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ