1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2013 19:00

«Δεσμεύομαι πως ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στην Ευρώπη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Προσωπικά κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στον αυριανό αγώνα με τον Παμβοχαικό έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου μιλώντας αρχικά στο "Δημοτικό Ραδιόφωνο" και στη συνέχεια στο "Αθλητικό Metropolis".
 
Για την ατυχία του ΠΑΟΚ να σπάσει την έδρα του Παμβοχαικού στον πρώτο ημιτελικό:
«Πραγματικά φτάσαμε πολύ κοντά στο να σπάσουμε την έδρα στον πρώτο αγώνα. Αυτοκτονήσαμε . Στη συνέχεια έπαιξε πολύ καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του δεύτερου ημιτελικού η παρουσία του κόσμου του Βραχατίου που στήριξε πολύ την τοπική ομάδα για να κάνει το 2-0. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε στη σειρά και να πάμε σε τέταρτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Για αυτό ακριβώς καλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο Παλατάκι και να στηρίξει την ομάδα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου το πιστεύουμε όλοι πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Από τις πληροφορίες που έχω από τους συνεργάτες μου έχω μάθει πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έρθει στο γήπεδο».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα:
«Είμαι ευχαριστημένος γιατί για πρώτη φορά μπήκαμε στο γκρουπ των ισχυρών κατακτώντας την 3η θέση. Μπορούμε όμως να κάνουμε το βήμα παραπάνω εάν ανατρέψουμε το 2-0 του Παμβοχαϊκού».

Για την δέσμευση του ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα Ευρωπαικά κύπελλα ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου τόνισε:
«Ισχύει η δέσμευση μου. Τόσο εγώ όσο και ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχουμε αποφασίσει ότι η ομάδα βόλει θα συμμετάσχει η ομάδα στα Ευρωπαικά κύπελλα.
Πραγματικά όχι μονο εγώ προσωπικά αλλά και ο ΑΣ ΠΑΟΚ κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε συνεπείς στις δύσκολες συγκυρίες που υπάρχουν στη χώρα μας. Τιμάει πολύ αυτό τη διοίκηση του κ.Κατσαρή. Όλοι πραγματικά οι άνθρωποι που συμμετέχουν στη διοίκηση του Α.Σ ΠΑΟΚ ματώνουν καθημερινά, κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και ξοδεύουν πολλές ώρες για να κρατήσουν τα τμήματα του συλλόγου σε υψηλό επίπεδο».

Τέλος για τη νέα χρονιά ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ τόνισε:
«Μετά και το τέλος του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Με λίγες προσθήκες η ομάδα του ΠΑΟΚ θα είναι εξίσου ανταγωνιστική και του χρόνου».
Διαβάστηκε 1435 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ