1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 03:51

Βαρύ κλίμα για Μέλκα και «τελικός» με Εθνικό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Bαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0 στη Γλυφάδα που ήταν και η τρίτη μέσα σε μία εβδομάδα για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ. Μετά την 4η αγωνιστική η ομάδα είχε ισάριθμες νίκες αλλά στη συνέχεια έχασε με «κάτω τα χέρια» και το κλίμα στην ομάδα άλλαξε άρδην. Για πρώτη φορά ακούγονται επικριτικά σχόλια και για τον Γιάννη Μέλκα αλλά η διοίκηση αναμένεται να τον στηρίξει ενόψη και της κρίσιμης αναμέτρησης που έρχεται με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Πυλαία.

Οι ήττες εν μέρει αποδίδονται και σε εξωγενείς παράγοντες όπως η απουσία των Κολομβιανών, η αλλαγή του ξένου (Νικόλοφ αντί Μορέλο) αλλά και ο τραυματισμός του Απόστολου Αρμενάκη. Σε κάθε περίπτωση πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τη συνάντηση που θα γίνει ίσως και σήμερα μεταξύ του Μέλκα και της διοίκηση του ΤΑΑ. Ο Γιώργος Ανδρέου είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος. Η συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει την περασμένη Κυριακή μετά την ήττα από τη Νίκη Αιγινίου αλλά δεν έγινε, όμως, το τώρα μετά το βαρύ 3-0 από τον Παναθηναϊκό θα είναι καθοριστική προκειμένου να γίνει ένα «ηλεκτροσόκ» ενόψη της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστηκε 1163 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ