1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-03-2015 14:49

Σαφράνοβιτς: «Για την γυναίκα μου και την Έλα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην έγκυο σύζυγο του και την ενός έτους κόρη του αφιέρωσε το Κύπελλο ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς. Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, ενθουσιάσμένος από την κατάκτηση το τίτλου, μίλησε στο volleynews.gr :
«Νιώθω φανταστικά, αλήθεια δεν έχω λόγια. Είμαι και δεν είμαι κουρασμένος. Είναι μία έκρηξη συναισθημάτων. Όλο αυτό είναι απίστευτο, ειδικά για την ομάδα που ύστερα από 32 χρόνια βρίσκεται για πρώτη φορά σε τελικό.

Προετοιμαζόμασταν για αυτό κάθε μέρα. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και ξέραμε ότι η μάχη θα ήταν μεγάλη, αλλά στο τέλος νικήσαμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω ακόμη για το πρωτάθλημα. Θέλω να το γιορτάσω με την ομάδα μου. Όταν ξεκουραστούμε θα μιλήσουμε για αυτό. Όταν ξεκινήσουν τα πλέι οφ, μία νέα σελίδα στην ιστορία θα γράφεται. Όλα μπορούν να συμβούν. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά για αυτό.

Αφιερώνω το μετάλλιο στην έγκυο σύζυγο μου, την κόρη μου την Έλα, και όλους τους ανθρώπους εδώ».
Διαβάστηκε 305 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ