1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-03-2015 10:07

Γκόμεζ: «Όλοι μαζί γράψαμε ιστορία» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ερνάντο Γκόμεζ μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Ο ίδιος δήλωσε στο volleynews.gr: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα. Το να γυρίζω στην Ελλάδα ύστερα από 7 χρόνια και να κερδίσω τον τίτλο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Το 2007 ήταν η τελευταία χρονιά που κατέκτησα το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, και τώρα γύρισα στην Ελλάδα και με την τρίτη μου ομάδα εδώ, πήρα ξανά τίτλο. Είναι πολύ σημαντικό που παίζω με έναν παίκτη όπως ο Κουρνέτας. Ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό για 4 χρόνια και κατακτήσαμε σχεδόν τα πάντα. Χαίρομαι πολύ που παίζω ξανά μαζί του. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Η δύναμη μας είναι η ομάδα και ότι παίζουμε όλοι μαζί σε εύκολες και δύσκολες στιγμές. Το πιο σημαντικό είναι πως εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για το Πρωτάθλημα. 

Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, η οποία είναι πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία της Ελλάδος ίσως, κι έχει πολύ καλούς παίκτες. Ξέρουν πώς να παίξουν στις δύσκολες στιγμές. Σε αυτό το παιχνίδι νομίζω πως ήμασταν λίγο πιο δυνατοί στο μυαλό, δείξαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και ξεπεράσαμε τις δύσκολες στιγμές. 

Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένεια μου, τη γυναίκα και τις κόρες μου».

Διαβάστηκε 439 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ