1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-03-2015 22:45

«Ντόπες» οπαδών πριν το ταξίδι στη Σύρο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη ανυπομονησία για το επερχόμενο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Σύρο όπου και το Σάββατο στις 17:15 θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στον πρώτο ημιτελικό. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και Κηφισιά.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε τη Πέμπτη το μεσημέρι και στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε για το νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα φίλοι της ομάδας και το προσωπικό του PAOK Sports Arena χαιρέτησαν με κόρνες και σημαίες τους αθλητές του Γιάννη Καλμαζίδη , θέλοντας έτσι να τους ενισχύσουν ψυχολογικά.

Η ομάδα πέταξε αεροπορικώς για την Αθήνα στις 15:00 και στις 17:00 έφθασε στο Λιμάνι του Πειραιά από και μετέβη ακτοπλοϊκώς στη Σύρο . Το ταξίδι ήταν ιδιαίτερα καλό και κύλησε χωρίς προβλήματα . Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να φθάσει λίγο μετά τις 9 στη Σύρο.

Στο ίδιο πλοίο βρίσκονταν και οι ομάδες του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς καθώς ο προγραμματισμός των διοργανωτών ήταν να φθάσουν όλες οι ομάδες μαζί στο νησί, καθώς για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Στις 16:00 την Παρασκευή η ομάδα του ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στο Δ. Βικέλας που θα φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ.
Διαβάστηκε 776 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ