1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-02-2015 22:57

Καλμαζίδης: «Σταθερότητα και διάρκεια»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με το 3-0 απέναντι στον Εθνικό, η ομάδα του ΠΑΟΚ έδειξε ότι ανταποκρίνεται και στους τραυματισμούς. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε.

«Παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες κάναμε μια καλή νίκη. Είμαστε μια ομάδα με 12 παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δώσουν λύσεις και να καλύψουν τυχόν απώλειες. Ήταν ευχάριστο που η νίκη ήρθε με 3-0 γιατί δείχνουμε ότι έχουμε μια σταθερότητα και μία διάρκεια στην απόδοση μας. Στη συνέχεια υπάρχουν δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια αλλά όπως ξέρουμε τα εύκολα μπορούν να γίνουν δύσκολα εάν δεν είμαστε προσεχτικοί. Μέχρι στιγμής όμως η ομάδα έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται καλά».

Ο διαγώνιος Ερνάντο Γκόμεζ δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για το 3-0. Παίξαμε καλά, παρότι έλλειπε ο Σαφράνοβιτς. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα στην υποδοχή αλλά τα διαχειριστήκαμε καλά. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε καλά και σιγά σιγά σκεφτόμαστε και στο Φάιναλ 4. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι για την πρώτη θέση, αλλά αυτό που μετράει είναι η κορυφή μετά τα πλέι οφ. Εμείς κοιτάμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι.

Ο πασαδόρος Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Θα πρέπει να συνεχίζουμε να το απολαμβάνουμε. Στην Ελλάδα, σε πολλούς αρέσει να μιλάνε για τρόπαια από τον Φεβρουάριο. Εμείς θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βιαζόμαστε για τα τρόπαια. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Έχουμε πράγματα ακόμα να διορθώσουμε. Θέλουμε χρόνο για να ενσωματώσουμε τους νέους παίχτες. Μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις ένα μήνα στην ομάδα. Σιγα σιγά θα είμαστε έτοιμοι εκεί που πρέπει».

Ο ακραίος Βασίλης Καρασαββίδης που μπήκε αλλαγή δήλωσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ήταν θετικό που το ματς ήρθε 3-0 . Είχαμε την ίδια απόδοση και την ίδια θέληση για τη νίκη, όπως και στο κύπελλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση του και τον καλούμε να είναι συνεχώς δίπλα μας».

Διαβάστηκε 315 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ