1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-12-2014 23:30

Κουρνέτας: «Το ελληνικό βόλεϊ δεν αλλάζει...»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την αντίθεσή του με την απόφαση της ΕΣΑΠ για αγωνιστική μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων, εξέφρασε ανοιχτά ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας. Ακόμα… αποθέωσε τον Γιάννη Καλμαζίδης γα την δουλειά του στην ομάδα.

 «Όταν έρχεσαι στην Ορεστιάδα, μόνο εύκολο δεν είναι το 0-3. Δεν περιμέναμε τόσο εύκολη τη νίκη. Ίσως έγινε επειδή η Ορεστιάδα προέρχεται από 2 συνεχόμενες ήττες, αλλά από πολύ καλές ομάδες. Όταν είμαστε σοβαροί μπορούμε να παίρνουμε νίκες. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει εμφυσήσει  στην ομάδα σοβαρότητα και ηρεμία. Εμπνέει σεβασμό στους παίκτες και το βλέπεις από τα βλέμματά τους. Απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στο γήπεδο. Δεν το έχω δει σε πολλές ομάδες αυτό.  Κρατάμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε περισσότερο κόσμο  σε όλα τα γήπεδα.  Πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει, σήμερα την παρών και μας βοήθησε πολλά. Δυστυχώς θα κάνουμε Χριστούγεννα στα γήπεδα. Το ελληνικό βόλεϊ είναι αυτό και δεν αλλάζει. Αργεί να ξεκινήσει ένα μήνα, κάνει Χριστούγεννα στο γήπεδο, θα σουβλίσουμε μαζί και το αρνί το Πάσχα. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου».
Διαβάστηκε 780 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ