1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
21-11-2014 23:18

«Ναυάγιο» του ΠΑΟΚ με τον Καλντέιρα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει ακραίο και αυτός που κίνησε το ενδιαφέρον του είναι ο Λεονάρντο Καλντέιρα, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Μπεσίκτας, και θα μείνει εκεί. 

Η Μπεσίκτας είναι στην τέταρτη θέση στην Τουρκική Λίγκα και οι διοικούντες την είναι πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του Βραζιλιάνου ακραίου που περνάει πολύ καλά στη νέα του βολεϊκή πατρίδα. Έτσι το ενδιαφέρον οδηγήθηκε σε ναυάγιο με τον πρώην άσσο του Ολυμπιακού να παραμένει «Τούρκος» παρά τις ελληνικές σειρήνες που ήχησαν στα αυτιά του. Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν πάντως να ψάχνουν διακαώς τον αντικαταστάτη του Αμερικανού Μπραντ Λόουσον ωστόσο η εύρεση του μοιάζει με σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά αξιόπιστη λύση. Ο Καλμαζίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να πάρουν παίκτη απλά για να πάρουν και αυτός που θα έρθει, όταν έρθει στην Θεσσαλονίκη, θα έρθει για να κάνει την διαφορά. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ΠΑΟΚ να ταξιδέψει και στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Παρασκευή για το ντέρμπι με τον Εθνικό χωρίς τέταρτο ξένο.

Πηγή: «Στο Φιλέ»

Διαβάστηκε 1043 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ