1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2014 20:58

Πάτησε στο... Μπαρ ο Δικέφαλος

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο Μαυροβούνιο βρίσκεται από το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Βαλκανικό Κύπελλο που ξεκινάει το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Στο Βαλκανικό Κύπελλο εκτός από την διοργανώτρια Μπουντούτσνοστ και τον ΠΑΟΚ συμμετέχουν ακόμα οι Στίντα Μπάια Μάρε (Ρουμανία) και Μάλι Μίλιγιε Πιγιάνγκο (Τουρκία). Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο μοντέρνο γήπεδο του Μαυροβουνίου "Τοpolica" το οποίο κατασκευάστηκε το 2009, χωρητικότητας 2.625 θεατών.

Μετά από ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι οι "ασπρόμαυροι" έφθασαν το πρωί στην πόλη Μπαρ , όπου και είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο πριν την καθιερωμένη απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενηθεί το τουρνουά. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Γιάννη Καλμαζίδη να έχει στη διάθεση του όλους τους αθλητές.

Στην πρεμιέρα του Βαλκανικού Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να ξεπεράσει το Σάββατο και ώρα 19:30 το εμπόδιο της Μάλι Μιλίγιε Πιγιάνγκο από την Τουρκία που είναι και η πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά.


Το πρόγραμμα των αγώνων
Σάββατο 4 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ – Μάλι Μίλιε Πγιάνκο, 18:30
Μπούντουτσνοστ – Στίντα Μπάια Μάρε, 21:00
Κυριακή 5 Οκτωβρίου
Αγώνας για θέσεις 3-4, 17:00
Τελικός, 19:30.

Διαβάστηκε 434 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ