1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2014 22:19

Ανδρέου: «Ψάχνουμε έναν παίκτη ακόμα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου μίλησε στον ArenaFM της Θεσσαλονίκης για τις προσθήκες της ομάδας και την προσπάθεια να κάνει πρωταθλητισμό.


Για το αν πάει για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ:

«Θα δούμε τι θα μας δείξει η ομάδα. Οι κινήσεις μας, πάνε προς τα εκεί».

Για τον Καλμαζίδη:

«Είναι σοβαρός προπονητής με απαιτήσεις και θα προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για τις επόμενες κινήσεις:

«Ψάχνουμε έναν ξένο καλό αθλητή. Προς το παρόν δεν έχουμε αποφασίσει. Μέχρι τις 10 θα έχουμε αποφασίσει γιατί 18 του μηνός αρχίζει η προετοιμασία. Με αυτό τον παίκτη κλείνει το βόλεϊ».

Για το αν θα ισχύει το κοινό εισιτήριο στο βόλεϊ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να βγάλει ανεξάρτητα εισιτήρια. Θα το δούμε όμως πώς θα το διαχειριστούμε. Το κοινό διαρκείας είναι μια καλή λύση. Θα το δούμε και θα το κοιτάξουμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα:

«Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν και άλλες ομάδες. Η Αλεξανδρούπολη και η ΑΕΚ θα είναι καλές ομάδες. Εμείς κάναμε κινήσεις για να πάμε ψηλά».

Για όσους λένε πως πάει για αντικαταστάτης του Κατσαρή:

«Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση για όνομα του Θεού. Είναι αξιόλογος επαγγελματίας και παράγοντας του ΠΑΟΚ. Αξίζει πολλά για την πορεία της ομάδας. Είμαστε φίλοι και τα λέμε κάθε μέρα. Ούτε για το μπάσκετ υπάρχει θέμα. Εγώ ασχολούμαι με την αρρώστια μου, το βόλεϊ».

Για το αν θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες και το γυναικείο βόλεϊ:

«Θα δω προσεχτικά και τις ακαδημίες και όλα τα τμήματα. Πρέπει κάποιοι να στελεχώσουν τον ΠΑΟΚ και να ασχολούνται. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα. Δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας από τους στόχους και το γυναικείο βόλεϊ και θα το δω προσωπικά».
Διαβάστηκε 755 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ