1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2014 15:19

«Χαλάει» του Κουρνέτα με τον ΠΑΟΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Δεν αποκλείεται να μην επέλθει τελικά συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 38χρονο πρώην πασαδόρο του Ολυμπιακού.

Οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Βασίλη Κουρνέτα είναι πιθανό να μην καταλήξουν σε "γάμο" μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, αφού ο πρώην πασαδόρος του Ολυμπιακού ζητάει για την επόμενη σεζόν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, αλλά ο ΠΑΟΚ του έχει διαμηνύσει ότι δεν θα αποκλίνει καθόλου από τα χρήματα που είχε στο πρόγραμμα να δαπανήσει για να τον αποκτήσει.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου", μάλιστα, πρότειναν στον έμπειρο πασαδόρο η διαφορά που υπάρχει να καλυφθεί μέσω μπόνους που θα προβλέπει το συμβόλαιό του και το θέμα έμεινε εκεί. Οπως και να έχει από τον ΠΑΟΚ έχουν κάνει ήδη συζητήσεις με ξένο πασαδόρο, έτσι ώστε εφόσον ναυαγήσει η περίπτωση του Κουρνέτα, να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να ανακοινωθεί η συμφωνία με τον αθλητή που θα καλύψει την θέση του πασαδόρου στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν.

Πηγή: olapaok.gr

Διαβάστηκε 849 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ