1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-05-2014 21:59

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους χορηγούς του

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ευχαρηστήρια ανακοίνωση προς τους χορηγούς του, εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι η συμβολή τους ήταν καθοριστική
Με αφορμή και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου της VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014 το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς του για την καθοριστική συμβολή αποδεικνύοντας πως βρίσκονται στο πλευρό του αθλητισμού.

Είναι ιδιαίτερη η τιμή μας, να αντιλαμβανόμαστε την ευαισθησία και την αγάπη που αποδεικνύεται με την ενίσχυση της ομάδας μας, εν μέσω οικονομικής δυσχέρειας της χώρας μας. Ελπίζουμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο να τους έχουμε κοντά μας με ανταποδοτικά οφέλη προς όλους.


1. Τον ΟΠΑΠ και το συνδρομητικό κανάλι NOVΑSPORTS που ήταν για μία ακόμα χρονιά οι μεγάλοι χορηγοί του πρωταθλημάτος της VOLLEYLEAGUE.

2. Την φαρμακευτική εταιρία «HELP AΒΕΕ»

3. Την εταιρία «JETOIL» και προσωπικά τον κύριο Αλέξανδρο Μαμιδάκη

4. Το εστιατόριο «ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ» και προσωπικά τον κύριο Ευθύμιο Σολομωνίδη που ήταν κοντά μας για 2ησυνεχή χρονιά.

5. Τα εστιατόρια «ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ» και «ΚΑRABOURNO» και προσωπικά τον κύριο Δημήτρη Δαμιανίδη που ήταν κοντά στην ομάδα μας για 2η συνεχή χρονιά.

6. Την εταιρία αναλώσιμων υλικών εκτυπωτών «PRINTAGAIN» και προσωπικά τον κύριο Νικόλαο Παπακωνσταντίνου για την κάλυψη όλων των αναγκών των γραφείων μας.

7. Το ψητοπωλείο «FOOD PLAZZA» και προσωπικά τον κύριο Νίκο Σταυρόπουλο

8. Την αθλητική εταιρία ένδυσης «ΕRREA» και προσωπικά τον αντιπρόσωπο της στην Ελλάδα κύριο Σπύρο Γκολίτση για τη συνεργασία που είχαμε.

Διαβάστηκε 447 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ