1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2014 18:06

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο παρελθόν ανήκει πλέον για τον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου ανδρών. Ο Δικέφαλος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και έστρεψε αποκλειστικά το βάρος του στο πρωτάθλημα καθώς ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με την ανεβασμένη Παναχαϊκή. Ο αγώνας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Πατρινή ομάδα έχει οριστεί για την Κυριακή και ώρα 19:30.
Οι ασπρόμαυροι επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις από το βράδυ τις Δευτέρας με στόχο να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίασε ο Αμερικανός ακραίος του ΠΑΟΚ Μπράντλει Λόουσον ο οποίος εξασφάλισε από τη διοίκηση ειδική άδεια για οικογενειακούς λόγους και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις το Σάββατο. Παράλληλα ο Στέλιος Νικηφορίδης σταδιακά μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και αν δεν προλάβει το ματς με την Παναχαϊκή θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο επόμενο ματς με τον Φοίνικα Σύρου.

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ η νίκη στο ματς με την Παναχαϊκή είναι μονόδρομος προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες και να απομακρυνθεί τελείως από την επικίνδυνη ζώνη.
Διαβάστηκε 410 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ