1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
27-02-2014 19:32

Γιάτσης: «Ιδιαίτερο ματς κόντρα σε Άρη, ζητούμενο νίκη και καλή εμφάνιση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για το κρίσιμο ντέρμπι και τις ιδιαιτερότητες που πάντα έχεις ένας αγώνας κόντρα στον Άρη μίλησαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γιάτσης, κι ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Αινείας Τζελάτι.

«Οι αγώνες μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι ιδιαίτεροι. Αισθανόμαστε αδικημένοι από την βαθμολογική μας θέση και θέλουμε να κάνουμε πρώτα καλή εμφάνιση και μετά να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Έχουμε μπροστά μας το φάιναλ-4 του Κυπέλλου και στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τα ποιοτικά στοιχεία του παιχνιδιού μας», τόνισε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, με τον Τζελάτι, που πέρυσι αγωνιζόταν με τα κιτρινόμαυρα της πόλης, να μιλά για clasico: 

Τζελάτι: «Το el clasico»
 
«Είναι ένα το τοπικό  ντέρμπι ανάμεσα στους αιώνιους της Θεσσαλονίκης. Το el clasico που λέμε.  Από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο. Μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Άρης , και ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, είναι νίκη ψυχολογίας. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το τρίποντο και καλούμε όλο τον κόσμο κοντά μας σε αυτόν τον αγώνα».
 
Διαβάστηκε 412 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ