1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-02-2014 17:51

Στίγγας: «Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ και πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού Κάσσανδρος Στίνγκας δήλωσε για τον αγώνα των δύο ομάδων:
 «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που το τελευταίο καιρό εμφανίζεται ανεβασμένη. Στο δεύτερο γύρο μετράει μόνο νίκες και για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί». Αναφορικά με την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ο κεντρικός αθλητής επισήμανε: «Έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις και ελπίζω όλα τα θετικά στοιχεία που πήραμε να τα εφαρμόσουμε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι ευκαιρία για εμάς να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να μπούμε δυνατά σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να φύγει με το τρίποντο μέσα από το κλειστό του Πανελληνίου ο Κάσσανδρος Στίνγκας τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει με πάθος  έχοντας πάντα στο πλευρό του τους φιλάθλους του. Για αυτό εμείς πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για να μπορέσουμε ελέγξουμε από την αρχή το παιχνίδι».
Διαβάστηκε 381 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ