1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2013 23:08

«Μπράβο στους παίκτες που μπόρεσαν και επανήλθαν στο παιχνίδι»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τα εύσημα στους παίκτες του απέδωσε μετά και το τέλος της αναμέτρησης με την Κηφισιά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης καθώς τόνισε.


«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος η οποία το τελευταίο 20ημερο έκανε εκπληκτικές νίκες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι , ήμασταν εξαιρετικοί τακτικά στο πρώτο σετ, το οποίο κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά με σημείο αναφοράς τα 9 μπλοκ.

Περιμέναμε ότι η Κηφισιά θα αντιδράσει στη συνέχεια και έτσι έγινε ,αλλά ένα απρόσμενο γεγονός κατά τη διάρκεια του σετ δημιούργησε στην ομάδα ιδιαίτερα μεγάλη ψυχική φόρτιση με αποτέλεσμα να χάσουμε την πειθαρχία μας και την αυτοσυγκέντρωση μας μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που μπόρεσαν και επανήλθαν στο παιχνίδι , ξαναβρήκαν την αυτοσυγκέντρωση τους όπως και στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν τα μέγιστα στην αλλαγή του παιχνιδιού».
Διαβάστηκε 501 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ