1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2013 12:19

«Στο μέλλον θα παίξουμε πολύ καλύτερο βόλεϊ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε ο Γιέρνι Ποτότσνικ, με αφορμή το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, ο οποίος πέρυσι πανηγύρισε με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» το τρεμπλ.
Ο έμπειρος ακραίος του ΠΑΟΚ στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα σχολιάζοντας το πρώτο φιλικό τόνισε: "Το σκορ σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο. Για εμάς ήταν το πρώτο μας παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στον προπονητή να εντοπίσει της αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές στις προπονήσεις. Είναι καλό να δίνουμε δυνατά παιχνίδια από την αρχή για να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις", είπε αρχικά ο νέος ακραίος του ΠΑΟΚ για να προσθέσει: "

Εμείς είμαστε μια τελείως νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα παίξουμε πολύ καλύτερο βόλει. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που διατήρησε σχεδόν ίδιο το βασικό κορμό και αυτό φάνηκε στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού".
Διαβάστηκε 754 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ