1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-08-2013 22:31

«Στόχος η τετράδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά είναι ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας. Ο Έλληνας παράγοντας σε δηλώσεις του στο syros-sports.gr αναφέρθηκε στη φετινή ομάδα αλλά και την άφιξη του Ντιάτσκοφ σε λίγες ώρες στο νησί.
 
«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βάζουμε τους ίδιους στόχους που δεν είναι άλλοι από την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος. Αποκτήσαμε καλούς παίκτες, έχουμε από τα τέλει τις περσινής χρονιάς έναν από τους καλύτερους προπονητές και είμαστε έτοιμοι για μια καλή χρονιά».

Ο μεγαλομέτοχος του «Πειρατικού» μίλησε και για την άφιξη των παικτών που αναμένονται στο νησί σε λίγες ημέρες: «Τα Συριανά παιδιά όπως καταλαβαίνεται βρίσκονται στο νησί, ενώ αύριο περιμένουμε την πρώτη άφιξη ξένου παίκτη στη Σύρο. Πρόκειται για τον Ουκρανό (Ντιάτσκοφ) ο οποίος έρχεται αύριο με τη γυναίκα του  που είναι έγκυος και θα γεννήσει στο νησί μας (γελάει!!).

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες ώστε να είμαστε έτοιμοι στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου».

Πηγή: syros-sports.gr
Διαβάστηκε 769 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link SYROS CLUB Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 18:49 posted by SYROS CLUB

    Ευχαριστούμε φίλε
    ελπίζουμε τριάδα με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΕΑΧΑΤΙΟΥ,και ΣΥΡΟΣ η σειρά θα φανεί στο γήπεδο!!!

  • Comment Link Treviw Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2013 13:15 posted by Treviw

    Συγχαρητηρια στη ΣΥΡΟ.Ειναι πραγματικα σωματειο ΠΡΟΤΥΠΟ.Αν και Ολυμπιακος,ευχομαι φετος ενας τιτλος να παει στο νησι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ