1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2013 17:51

Αντίπαλος Φοίνικα: Σαχτάρ Σόλινγκορσκ, οι Λευκορώσοι της Ρωσίας

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Δύσκολη κλήρωση και για τον Φοίνικα Σύρου στο Τσάλεντζ Καπ που θα αντιμετωπίσει την Σαχτάρ Σόλινγκορσκ. Πρόκειται μία από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν στο ρωσικό πρωτάθλημα και δεν είναι από τη Ρωσία. Στην πρώτη της εμπειρία ίσως στο πιο δυνατό πρωτάθλημα του κόσμου, πήρε την 7 θέση του όμιλου της συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς με 5 νίκες και 17 ήττες. 

Τη σεζόν που μας πέρασε έπεστρεψε στην κορυφή λευκορωσικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2006, ξεπερνόντας άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας όπως η Στρόιτελ Μινσκ και η Κομουνάλνικ Γκρόντνο. Για αυτό και κέρδισε ξανά την συμμετοχή της στην Ευρώπη, όπου έχει άλλες τρεις συμμετοχές. Έπαιξε στο CEV Cup δύο φορές (2004/05, 2005/06) και μία στο Τοπ Τιμς Καπ (2006/07)

Έχει τέσσερις πολύ καλούς ξένους.  Tον Τσέχο πασαδόρο Όντεϊ Μπόουλ, τον Πολωνό κεντρικό Λούκας Καχεβιτς, τον Βραζιλιάνο ακραίο Άσλεϊ Νέμερ και τον Βούλγαρο ακραίο Αλεξάντερ Σιμεόνοφν, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Πολ Αβντοτσένκο, νεαρός διαγώνιος και βασικός με την Εθνική Λεωκορωσίας. Πάνω του ποντάρουν πολλά στην ομάδα, καθώς φαίνεται να έχει σπουδαίο ταλέντο.
Διαβάστηκε 924 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link syr Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 08:14 posted by syr

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ