1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2014 21:49

Κοσμοσυρροή και προπονητές… έκπληξη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη και τη λειτουργία των ακαδημιών έχει δώσει φέτος η διοίκηση του Φοίνικα, με τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής να είναι εντυπωσιακά. Περισσότερα από 40 παιδιά παίρνουν μέρος στις προπονήσεις των ακαδημιών που πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι σαφώς ικανοποιημένοι, αν και το γηπεδικό πρόβλημα παραμένει αγκάθι, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προπονηθούν ταυτόχρονα τόσα πολλά παιδιά.

Η πρόσληψη του προπονητή Άκη Χατζηαντωνίου, που έγινε πρωτίστως για να αναλάβει επικεφαλής των τμημάτων υποδομής και ακαδημιών του συλλόγου και όχι για την ανδρική ομάδα, αποδίδει καρπούς. Μάλιστα, οι διοικούντες του ερασιτέχνη βρήκαν ένα τρόπο να κρατούν ζεστό το ενδιαφέρον των παιδιών, αλλά και να παρέχουν βοήθεια στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών.

Έτσι σε κάποιες προπονήσεις κάθε μήνα δίνουν το παρών και αθλητές της ανδρικής ομάδας, με την αρχή να γίνεται την περασμένη εβδομάδα όπου ρόλο προπονητή ανέλαβε ο Βαγγέλης Μουρούτης

Foinikasclub.gr
Διαβάστηκε 775 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ