1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
31-01-2014 23:14

Ανδρεόπουλος:«Δεν έχουμε προτίμηση στον αντίπαλο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για τον αυριανό τελικό αλλά και τη χρήση του διαιτητικού βίντεο μίλησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη λήξη του ημιτελικού με τη Λαμία. Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου τόνισε το διαιτητικό βίντεο έπαιξε καθοριστικό ρόλο, και ότι ο αυριανός τελικός αναμένεται να είναι ωραίο παιχνίδι. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
 
«Eίχαμε πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά δηλαδή, το σερβίς, το μπλοκ και την επίθεση. Μας έδωσε μια νίκη καθαρή και δίκαιη. Κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα το παιχνίδι με τις «κόντρα μπάλες», δεν το εκτελούσαμε κάποιες φορές όπως έπρεπε αλλά πήραμε μια καθαρή νίκη».
 
Για τον αυριανό τελικό είπε:
 
«Κάθε τελικός έχει την δική του σημασία. Εμείς είμαστε εδώ να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη αύριο».
 
Για τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει:
 
«Είναι δύο σπουδαίες ομάδες με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, άρα δεν μπορούμε να έχουμε προτίμηση στον αντίπαλο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».
 
Για το αν το διαιτητικό βίντεο έπαιξε ρόλο στην ροή του σετ:
 
«Η απόφαση αυτή ίσως άλλαξε την ροή του δεύτερου σετ. Θα είχε δημιουργηθεί μια διαφορά τριών πόντων. Ξέρετε ότι μετά από εκείνο το σημείο είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι. Άρα το βίντεο είναι ένα απαραίτητο όπλο των ομάδων και αν μπορεί η Λίγκα σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες της NOVA 8α είναι ό,τι καλύτερο».
Διαβάστηκε 422 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ