1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2013 14:34

Οι «πειρατές» επισκέφθηκαν τη Λέσχη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τα… προεόρτια της τιμητικής εκδήλωσης προς τιμήν του Δημήτρη Παλιόπορτα που διοργάνωσαν οι επιχειρηματίες του κεντρικού πεζόδρομου της Ερμούπολης, πραγματοποιήθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα με την επίσκεψη των παικτών του Φοίνικα στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Φοίνικα.
Σύσσωμη η ομάδα επισκέφτηκε τα γραφεία όπου βρίσκονταν η διοίκηση και αρκετά μέλη της Λέσχης Φίλων προκειμένου να συζητήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί και να ανταλλάξουν ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι άνθρωποι της Λέσχης υποδέχθηκαν τους αθλητές μ’ ένα κέρασμα, ενώ οι νέοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το χώρο της Λέσχης με τα τρόπαια του συλλόγου και τις αναμνηστικές φωτογραφίες από τις προηγούμενες σεζόν.

Πριν μεταβούν στην εκδήλωση προς τιμήν του Παλιόπορτα, τα μέλη της Λέσχης τόνισαν στους αθλητές ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους σε οτιδήποτε χρειαστούν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν ένθερμα την ομάδα, ενώ οι αθλητές υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά προκειμένου να δώσουν κι άλλες χαρές στον κόσμο της ομάδας.

Πηγή: Φοινικας Σύρου
Διαβάστηκε 321 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ