1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-10-2013 22:20

Παλιόπορτας: «Τετράδα και... βλέπουμε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Φοίνικα Δημήτρης Παλιόπορτας μίλησε στο peiratiko.net για τα πρώτα αποτελέσματα της ομάδας του τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας παράγοντας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Φοίνικα, ενώ τόνισε πως φετινός στόχος της ομάδας είναι η τετράδα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ως τώρα πορεία μας. Κάναμε τρεις νίκες στο Λιγκ Καπ, περάσαμε στο final-4 της διοργάνωσης και μαζί με τους αγώνες του πρωταθλήματος έχουμε 5 νίκες σε 6 παιχνίδια. Πάμε αρκετά καλά. Είναι νωρίς ακόμη για να παίξουμε το βόλεϊ που επιθυμούμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι ομάδες μετά από την 5η-6η αγωνιστική δείχνουν το κανονικό τους πρόσωπο».

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Φοίνικας ο μεγαλομέτοχος του «Πειρατικού» τόνισε:

«Στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος».

Για το αν υπάρχει κρυφά στο μυαλό του η ελπίδα για κατάκτηση ενός τίτλου όπως αυτού του Λιγκ Καπ η του κυπέλλου τόνισε:

«Ο κάθε παράγοντας όταν η ομάδα του φτάνει σε ένα final-4 έχει την ελπίδα ότι μπορεί το κάτι παραπάνω. Στον αθλητισμό πάντα πρέπει να υπάρχει μια κρυφή ελπίδα. Χωρίς αυτή δεν θα άξιζε να ασχολείσαι».

Για το πώς βλέπει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα του στην Ευρώπη είπε:

Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Μετά πάμε στην Λευκορωσία για ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος η συγκεκριμένη ομάδα. Δεν ξέρω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αν καταφέρουμε και περάσουμε στην επόμενη φάση τότε θα δούμε».
Διαβάστηκε 582 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ